About me


Leuk dat je er bent. Mijn naam is Maureen Webb.

Met mijn man Thomas woon ik in Veldhoven. Geboren op Aruba, daar liggen mijn roots, en ben vanaf mijn 4e levensjaar opgegroeid in Valkenswaard.

In mijn leven ben ik al vaak verhuisd voor school, werk en vaak ook voor de liefde. Hierdoor o.a. gewoond in Breda, Gendt, Curaçao, Leende, Eindhoven & nu in Oerle, Veldhoven. 

Het eerste deel van mijn leven heb ik een pad bewandeld waarvan ik dacht dat ik deze op moest gaan. Een pad waarvan ik dacht dat dit maatschappelijk gezien de meest verstandige keuze was. Er is niets mis met dat pad, alleen paste het niet bij mij. In 2016 raakte ik door een burn-out in een depressie. Onderdeel van mijn genezingsproces was opzoek gaan naar wie ik echt ben en wat ik echt wil in het leven. 


Het besef kwam dat ik altijd het gevoel heb gehad dat mijn leven toen mij niet paste. Alsof ik altijd een verkeerde maat schoenen aan heb gehad. Ken je dat gevoel? Mijn ware identiteit nooit volledig ontwikkeld en hierdoor bleef ik altijd onrustig.

Het tweede deel van mijn leven heb ik focus gelegd op onderwerpen die mij maken wie ik ben, die er voor mij echt toe doen. Een continu proces. Zo heb ik mogen leren wat mijn normen & waarden zijn, wie ik familie beschouw, wie mijn echte vrienden zijn en wat onvoorwaardelijke liefde is. Ik heb mensen en dingen uit mijn leven zien komen en gaan en dit had zo moeten zijn.

Ik wilde ontdekken wat mijn echte passies zijn, waar haal ik voldoening uit en wat geeft mij energie.

Dit heb ik gevonden in fotografie en portret fotografie. Voor mij is een foto niet ‘af’ als er geen mens of dier op staat. Fotografie heeft de manier waarop ik naar de wereld kijk en de manier waarop ik naar een persoon kijk voorgoed verandert. Als ik naar een foto kijk dan wil ik dat de foto mij raakt, dat ik vanbinnen iets voel, dat de emotie van de persoon uitstraalt op mij.

Ik wil dat jij jezelf bent, je comfortabel & mooi voelt. Dan gaan wij samen mooie momenten vastleggen. Dit kan in mijn studio, in de natuur of in de stad. Wat jij mooi vindt.  

Mijn doel is om samen met jou in het moment te zitten en samen iets gaafs te maken.

Momenten om te framen.

Liefs Maureen